Båtliv for nybegynnere – Viktige Ting å huske på

Båtliv er en av de største opplevelser for swashbucklers for hvem eventyr spiller en viktig rolle i livet. Tipsene for båtliv for nybegynnere involvere mange aspekter som å velge rett type båt, jo kjenne reglene for båtliv og lære riktig teknikk av ridning båten. Det finnes ulike seiling skoler som er i eksistens og gi nyttig seiletimer og seilkurs for de som ønsker å lære båtlivet. Selv om det finnes andre metoder for læring båtliv, er den beste til å få lærdom fra fagfolk som er eksperter på båtlivet.

 

Velge riktig båt

Båtliv for nybegynnere starter med riktig valg av seilbåter som riktig type seilbåter står for en av de viktigste forutsetningene for nybegynnere som nettopp har startet båtliv. Den nøyaktige slags båt for nybegynnere kan velges fra diverse typer båter som våt seilbåter og tørr seilbåter. Noen av de avanserte typer seilbåter egner seg for nybegynnere er katamaran og hytte seilbåter. Wet seilbåter er de som har du våt mens du er på båttur og krever at du sitte på gulvet. Dette anses å være en av de ideelle typer seilbåter for nybegynnere som de er lettere å håndtere.

 

Den tørre seilbåter er de som forblir tørre hele reisen, og du sitter på pistolen hval eller et sete. De er ansett bra for nybegynnere som de er trygge. Som for hytte seilbåter, består de av en hytte for overnatting. Men ifølge den båtliv regler og forskrifter for nybegynnere, er det best å bruke den enkleste båt for læring båtliv. Liten størrelse båter kan hjelpe å skaffe større ferdigheter i båtliv. Du må også sørge for at det er nødvendig båtutstyr slik at det kan komme til nytte ved behov.

 

Læring båtliv vilkår og teknikker

Når du har fullført jakten på den rette båten, er det på tide for deg å lære ulike teknikker for båtliv.

 

Bli kjent med vilkår knyttet til båtliv og båtutstyr

Læring båtliv teknikkene hjelp til å forstå teknikker for båtliv lettere. Noen av de ofte brukte ord og uttrykk for båtliv er som følger.

  • ‘Akter’ som er den bakre delen av seilbåten kalles også hekken.
  • Forreste del av seilbåt kalles baugen og spiller en viktig rolle i å forstå de andre vanlige vilkår som babord og styrbord som gjør venstre og høyre side av baugen.
  • «Leeward» er navnet gitt til den retningen som er motsatt av vinden og «lo» refererer til vindretningen. Som det er vinden som er det viktigste for seilbåter å flytte det er viktig at nybegynnere er kjent med disse vilkårene.
  • Manøveren å seile som refererer til vending av baugen av seilbåt gjennom vinden kalles overvinne.
  • Det motsatte av overvinne, jibing er navnet gitt til dreiing av akterenden gjennom vinden. Denne teknikken er ikke brukt så mye som overvinne.
  • Den horisontale pol i seilbåt som strekker seg fra den nederste delen av masten kalles bom og justering av bommen er ansvarlig for utnyttelse av vindkraft som igjen er ansvarlig for bevegelsen av seilbåt.
  • Roret er et flatt trestykke som er plassert under seilbåt som brukes for styring av seilbåt og hvis hastighet er kontrollert av et hjul. Et ror kan også være laget av metall og glassfiber.

Kailegging teknikker

Den første blant de teknikkene er docking teknikk som avhenger av værforhold og krever seriøs praksis. Teknikken er involvert i docking er å unngå nærmer docking i en rett linje og prøve nærmer seg kaien i en vinkel som det er lett å nå stedet uten å skrape den. Et annet viktig aspekt er å holde hastigheten i sjakk slik at du finner det lett for docking. Den seiler kurs i seiling skoler oppførsel klasser på docking teknikker.

 

Navigasjon teknikker

Båtliv for nybegynnere er ufullstendig uten seiling skoler og seilkurs inkludert teknikker for navigasjon. Ferdigheter til å lede en seilbåt fra ett sted til et annet kalles navigasjon. Læring navigeringen ferdigheter innebærer forståelsen av navigasjon elementer og vilkår. Noen begreper er «pilot» som refererer til den elektroniske måten å navigere ved hjelp av kompass og diagrammer som er de grunnleggende navigasjon verktøyene som kreves for seiling. Fastsettelsen av posisjonen til seilbåten ved hjelp av ulike faktorer kalles døde regnskap. Begrepet «knuten» er måleenheten for hastighet til sjøs og er lik en nautisk mil / time. Bruk kompasset til å lede seilbåt til rett sted heter overskriften. Elementene i navigeringen er posisjon, avstand og retning. Noen andre navigasjon verktøy er GPS-enheter, stokker og plotting utstyr.

 

Båtliv regler og forskrifter for nybegynnere

  • Den båtliv for nybegynnere innebærer å opprettholde en klar konsentrasjon om riding av båten for å unngå kollisjon med andre båter som er på sjøen.
  • Vedlikehold av en trygg hastighet er den neste viktige tips som skal følges mens læring båtliv slik at det er en konstant kontroll over båten.
  • Pass på hvis fyre av båten er sikkert som bensin er eksplosive når de blandes med luft. Installasjonen av båtene er også å bli sjekket jevnlig. Riktig jording av drivstofftanker og filler rør må også sikres.
  • Sikkerhet er en viktig faktor for nybegynnere og det er også viktig at det er nok av båtutstyr for sikkerhet i seilbåt.
  • Grundig opplæring av seiling teknikker er et must før du begir deg ut i havet med seilbåt din. Det er bedre å lære båtliv og seiling ved å delta på seiling skoler eller seilkurs hvor seilerkurs er gitt på en profesjonell måte. Det er også online seilkurs som gir nok av seiling leksjoner for nybegynnere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *