Barn og Kano sikkerhet

En kanotur for hele familien er en flott måte å tilbringe en lat sommer ettermiddag. Før pakking opp og setter kursen mot nærmeste elv, men gi noen tenkt å forberede barna for dette spesielle eventyret å sørge for at de har en trygg, morsom tid. Som voksne, kunne de dra nytte av spesielle coaching eller forberedelser før ombordstigning en livery eller familie kano og skyve ut i en susende bekk.

 

Sørg for at barna vet hvordan de skal svømme. Forhåpentligvis har de tatt lærdom og fått grunnleggende svømmere ‘sertifiseringer opp til dette punktet. Hvis ikke, må du holde et øye med dem å være sikker på at de ikke faller i vannet.

 

Sjekk deres sikkerhetsutstyr. Er redningsvester blåst skikkelig? Har barna vet hvordan de skal bruke dem eller andre life-bevare utstyr hvis det er nødvendig? Bruk noen minutter til å vise riktig bruk av disse elementene slik at barna ikke skal bli forvirret eller overveldet i tilfelle en ulykke.

 

Ta med solkrem og solbriller. Kids ‘hud og øyne er mer delikat enn voksne, så det er viktig å beskytte dem mot solbrenthet eller øyeskade, spesielt hvis du vil være i vannet for et par timer eller lenger. La dem bruke solkrem rett før ombordstigning kanoen. Bruk den igjen hver time etterpå. En cap med nebb å avlede solens stråler fra barnas ansikter er en annen nyttig idé.

 

Ta med en flaske vann og kanskje en matbit. Dette vil holde små barn fra etterlyst for turen til å være over slik at de kan få noe å spise. Du kan sette disse elementene i en tote bag eller stash dem under kanoen setet, men prøv å holde barna fra å spise dem før senere på turen, som en snack vil gi dem noe å se frem til.

 

La dem besøke toalettene før du får i kanoen. Vannsprut kan lage små ønsker å gå på do. Bare å være i båten for et par timer kan gjøre det vanskelig for dem å holde ut. Siden er det ingen måte å bruke badet på en kano, sørge for at de besøker toalettet rett før ombordstigning.

 

Lær dem vann sikkerhet. Ikke la barna Horseplay i kanoen ved spruting hverandre med årene, står opp i båten, lener seg for langt over siden, eller gjøre gester t passerer båtfolk. Navigere en vannmasse krever nøye oppmerksomhet og respekt for passasje og for andre. Barn trenger å lære seg tidlig i livet hvordan du skal navigere en kanotur så de vil kunne ta flere slike turer i fremtiden og kanskje styre kanoen på egen hånd en dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *