Tips til nye seilere

seiling

Ny med seiling? La oss hjelpe deg å mestre det grunnleggende med disse praktiske seiling tips og instruksjoner for nybegynnere. Du kan også lese vår seilbåt kjøper guide og se videoer på seiling, pluss sammenligne seilbåt merker å finne den rette for deg. Både nybegynnere og erfarne seilere både kan dra nytte av en rask gjennomgang av disse nybegynner seiling grunnleggende!

  • Velg rolige, urørte farvann Hvis du akkurat har begynt å mestre seiling grunnleggende og lære å seile, da en av de viktigste nybegynner seiler tips å huske på er å praktisere i ideelle forhold med lette vinder og lav trafikk.
  • Velg en liten båt for å lære å seile Det er lettere å lære å seile med færre linjer og seil. En liten jolle vil være mer lydhør og enklere å manøvrere, og er også perfekt for å praktisere test kantrer i (se tips # 7 nedenfor).
  • Begynn på en båt rigget med ett seil I likhet med de ovennevnte, begynner på en båt som er rigget med bare ett seil vil gjøre læringen seiling grunnleggende enklere og mindre komplisert.
  • Følg seiling grunnleggende for sikkerhet Det er visse seiler grunnleggende for sikker båt som skal gå uten å si, uansett hva din kompetanse. Disse inkluderer alltid fortelle noen før du går ut på vannet, alltid bringe en flyte-enhet og vite på forhånd hvordan du skal svømme. For ytterligere informasjon, vennligst se vår trygge båtliv sider.
  • Forskning tidevann, vind og værforhold. Sjekk værvarselet slik at du kan være forberedt på uansett vær måtte bringe. Sørg for å ta med tilstrekkelige avsetninger, klær og grunnleggende vær utstyr etter behov. Båtliv og seiling grunnleggende betyr alltid å være forberedt.
  • Bli kjent med seil kontroll Den beste seilere er de som er i stand til å justere seil innstillinger for å ta best nytte av ulike vind og vannforhold. Generelt bør seilene være relativt flat når vinden er enten veldig lett eller veldig sterk, og fullt når det er en moderat vind.
  • Kantre med vilje. Dette kan virke som en av de underligste nybegynnere seiling tips vi kunne foreslå, men det er bedre å øve hvordan å håndtere en kantret seilbåt i et kontrollert miljø, i motsetning til en ukontrollert ett. Vi lærer best av erfaring, og de verdifulle seiling grunnleggende du vil plukke opp fra å gå gjennom en test-kantring i en liten jolle vil tjene deg vel i tilfelle av en ekte en.
  • Respekter boom Noen av de vanligste seiling skader er et resultat av ikke å være klar når bommen er i ferd med å svinge. For å unngå et brak mot hodet, eller enda verre, blir slått over bord, en av de viktigste nybegynner seiler tips å alltid huske for både passasjerer og mannskap er å være bevisst og respektfull av bommen til enhver tid.
  • Lær grunnleggende seiling vilkår. Før du begir deg ut på din første tur, sørg for å gjøre deg kjent med grunnleggende seiling vilkår. Pass på at du vet forskjellen mellom port, styrbord, og andre viktige begreper.
  • Øvelse gjør mester. Ikke prøv å lære deg alle de seiler grunnleggende. Invester i en god seiler selvfølgelig, forskning guider og bøker, og lære fra venner med erfaring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *